Salgskontorer

Trapperingen er en landsdekkende kjede som består av seks lokale trappeleverandører som leverer trapper av beste kvalitet over HELE NORGE. Les mer om våre trappefabrikker:

Hvem er vi: Seks av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter har gått sammen i en landsdekkende kjede for å samkjøre og effektivisere produksjon, markedsføring og salg av trapper. Med stor geografisk spredning og effektiv distribusjon er vi rustet til å betjene hvert hus i Norge som trenger en trapp. Vår store ambisjon er å være "best på trapper"!

Hva gjør vi: Vi lager trapper som passer ethvert hjem og hvert interiør, enten det passer best med basis, moderne, tradisjon eller klassisk stil. Vi har også smarte oppbevaringsløsninger under trapp. 

Hvordan jobber vi: Uansett hvilken stil du velger skal du være trygg på at våre trapper er laget av de beste materialer, og er av beste kvalitet. Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene, det skulle bare mangle. Vi legger stor vekt på kvalitet i hele produksjonsprosessen, og vi er ikke ferdig med jobben før trappa er montert. Når du er fornøyd, er vi fornøyd.